miercuri, 15 iulie 2015

De vorba cu inima

De multe ori facem alegeri care ne pun pe ganduri mai devreme sau mai tarziu. Mi se intampla destul de des sa imi pun la indoiala deciziile si sa raman mult timp ingandurata. Presupun ca nu sunt singura careia i se intampla acest lucru.


De vorba cu inima ar trebui sa stam fiecare dintre noi chiar si pentru o secunda. Avem nevoie de timp pentru noi insine astfel incat sa ne asiguram ca luam cele mai bune decizii care sa nu ne afecteze nici acum, nici mai tarziu.


Daca am fi dispusi sa ne acordam in fiecare zi sau chiar saptamana cateva minute sau ore, cu siguranta viata noastra ar fi altfel si am putea spune cu mana pe inima ca suntem fericiti si multumiti de ceea ce avem. Este absolut necesar sa fim multumiti de noi pentru a putea fi fericiti!


Ganditi-va la iubirea pe care o aveti sau pe care ati avut-o, ganditi-va la fericirea proprie si a celor de langa voi, studiati-va cu atentie in oglinda si observati daca fericirea care apare pe chipul vostru este reala sau nu, vorbiti cu inima si luati deciziile cele mai importante pentru voi.


Oferiti-va timp pentru voi, stati de vorba cu inima si invatati sa va acceptati!

2 comentarii: